Megrendelés

Amennyiben megszeretné vásárolni egy évre a termék felhasználási jogát, úgy kérjük, a jelen megrendelési űrlapot hiánytalanul töltse ki.
A kitöltött megrendelőlap elküldése után elküldünk Önnek egy visszaigazolást és egy díjbekérő bizonylatot. A számla befizetése és az összeg bankszámlánkra való hiánytalan beérkezése után állítjuk ki a számlát és postázzuk a díjbekérővel együtt a megadott levelezési címre. Ezzel egy időben, a megadott e-mail címre megküldjük a megrendelet termék aktiválásához szükséges adatokat.

A TecAlliance WEB CATALOG szoftver ára egy évre, egy felhasználó (fő licence) részére, nettó 122 Euró, melyet a mindenkor érvényes napi MKB deviza eladási árfolyamon forintosított összegen számlázunk ügyfeleink részére. Az összeg nettó összeg, a kiállított számlán az aktuális ÁFA is felszámításra kerül.

A TecAlliance WEB CATALOG szoftver ára egy évre, egy felhasználó (munkaállomás licence) részére, nettó 93 Euró, melyet a mindenkor érvényes napi MKB deviza eladási árfolyamon forintosított összegen számlázunk ügyfeleink részére. Az összeg nettó összeg, a kiállított számlán az aktuális ÁFA is felszámításra kerül.

Írja be az itt látható biztonsági kódot