TecDoc termékek 

TecDoc

A TecDoc egységesített cikkszám adatbázisa (helyettesítő cikkszámokkal) és az arra épülő katalógus a gyártótól a szervizig a kereskedelmi lánc minden résztvevőjének kínálja szolgáltatását. A standard telepíthető és böngészőből elérhető katalógus a szervizek és a nagykereskedők számára a pontos cikkazonosítást megkönnyíti, a keresztreferencia adatok segítségével hatékonyabbá teszi. A TecDoc adatbázis ügyviteli rendszerbe, illetve kereskedelmi rendszerekbe (zárt -B2B- és nyitott -B2C- megrendelő rendszerbe és webshop-ba) történő integrálása estén gyorsítja a pontos cikkazonosítást és csökkenti az elveszett rendeléseket a helyettesítő cikkszámok segítségével.

A TecDoc termékek közös jellemzői:


TecAlliance WEB CATALOG (TecDoc webes-katalógus)

Az eredeti TecAlliance CATALOG online változata mely böngésző független felületen érhető el, telepítés nélkül. Mostantól, bárhonnan könnyen kikeresheti a kívánt alkatrészt, hisz nincs többé egyetlen számítógéphez kötve, csak egy böngészőre és internetkapcsolatra van szüksége és máris használhatja kedvenc autóalkatrész katalógusát.

A WEB CATALOG a jól ismert kereső funkciókon felül az alábbi új és innovatív megoldásokat kínálja:

A TecAlliance WEB CATALOG rendszerigénye:
Személyi számítógép
Internet hozzáférés, minimum ADSL ajánlott
Képernyőfelbontás: 1024 x 768 vagy magasabb
Adobe Acrobat Reader 5 vagy újabb
Java Plugin 1.4.2
Böngésző: MS Internet Explorer 6 verzió vagy újabb, Mozilla Netscape 7 verzió vagy újabb , vagy Mozilla Firefox

Az alábbi oldalakon szükséges engedélyezni a felugró ablakokat a katalógus működéséhez:
- outcat.tecdoc.net
- order.tecdoc.net
- cat.tecdoc.net
- easyweb.telecash-ips.de
Sütik fogadását engedélyezze böngészőjében.

Amennyiben Ön rendelkezik már TecAlliance WEB CATALOG hozzáféréssel ezen a linken tud bejelentkezni.


TecAlliance WEB SERVICE

Azok a kereskedelmi cégek aki saját ügyviteli rendszerükben vagy webáruházukban szeretnék a TecDoc által szolgáltatott adatokat megjeleníteni 2010-óta WEB SERVICE technológiával működő adatcsatornát használva tehetik meg.

WEB SERVICE Questionnaire letöltése

TecSzerviz

A TecSzerviz szolgáltatás, egy online, webes felületen elérhető modern javítási, karbantartási és alkatrész információs rendszer, mely műszaki adatokat és információkat is tartalmaz.

A TecSzerviz rendszer egy TecRMI(AuDaCon) szervizadatokat tartalmazó szoftver, ötvözve a TecDoc autóalkatrész katalógussal. A TecSzerviz szolgáltatásban rendelkezésünkre áll az összes lényeges szervizelési és javítási információ, a szükséges alkatrészekkel és elérhető keresztreferenciáikkal.

 A TecSzerviz legfőbb jellemzői: